• +359 885 059 005
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЗА AVALON

Image

Мисия Avalon

Може би Най-доброто лепило за плочки.

Avalon е проект за създаване на висококачествени лепила за плочки, използвайки възможно най-напредналите световни технологии, които да wсе реализират в западно европейските държави. Стартира през 2008 г.
На следващата година към проекта се присъединява италианския технолог Джорджо Кинка – специалист по модификация на циментите, автор на много иновации в продукти за строителството.

 
Веднага Avalon започва да разработва продукти, покриващи всички изисквания на строгите Западно Европейски Норми.       

През 2017 г., компанията инвестира в иновативна, 100% роботизирана поточна линия с максимален контрол на качеството и капацитет от 260 000 т/г.

В началото на 2021 г., Avalon привлича втори италиански технолог - Енрико Гамбарели. Скоро след това Енрико успява да реализира продажби на продуктите Avalon в Италия.
През март 21 г, Enrico Gambarelli е назначен за Avalon Мениджър Продажби Италия.                                                                                                                                                                                                                            

Така компанията се превръща в място където се срещат хора от различни държави с различни култури работещи заедно за основната цел – създаване на високо технологични продукти, с постоянно високо качество, удовлетворяващи и най-високите технически изисквания на строителните обекти в цяла Европа.

През април 2023 г., Avalon с AVAGEL става първата компания в България, която тества с успех и сертифицира лепило за плочки в европейска нотифицирана лаборатория – MODENA CENTRO PROVE – Модена, Италия.

 

Резултатът – серия от продукти с изключителни показатели:

  • AVAGEL – Технология от ново поколение за GEL-лепене на плочки;
  • AEROFLEX – Олекотено еластично лепило със стъклени перли;
  • AQUA BARRIERA – Хидроизолации с нано частици;
  • HERCULES – Саморазливни подове за пряко излагане на външни атмосферни условия;
  • AEROSTAR – Дишащи, олекотени продукти за здравословен дом;
  • MAGMA QUARTZ – Високо якостни продукти – R4, за репарации на бетони. 

Ние в Avalon сме горди, че всичко организираме от централния офис на компанията със собствен екип от най-добри специалисти – от разработването на продукта, през доставките на суровини до производството, спазвайки завишените вътрешни норми на нашите технолози. Всичко това се случва на едно място, в едно и също време. Това е уникално в строителната индустрия и ни осигурява значително предимство.

 
Основните задачи пред нас са:
  • Целият контрол да е в наши ръце – така правим нещата различно, нещо иновативно в Европа;
  • Внимание към всеки детайл – нашите експерти-технолози търсят и експериментират с най-добрите материали, за да надхвърлим очакванията на нашите клиенти;
  • Сертифициране по западно европеските норми за качество – с помоща на нашите технолози успяваме да сертифицираме всеки от нашите продукти във всяка европейска лаборатория, с всички специфични изисквания на отделните държави.


Всичко това се постига със здрава работа на всеки един от екипа, 15 години инвестиции във високотехнологично оборудване, преодоляване на всяко препядствие по пътя.

Използвайки най-напредналите технологии и последните химически адитиви известни на науката, ние имаме възможност да предложим ултра-високо ниво на характеристиките на продукта. Така ние можем с лекота да преминем границите на физическите възожности на продукта за най-екстремна употреба.


Щастливи сме, че постигаме всичко това...

Георги Бончев Управител.

Image
В изпълнение на амбициозната си програма за по висок контрол и управление на бизнес процесите в компанията, Авалон разработи и въведе Система за управление на качеството - ISO 9001. Системата беше одитирана и успешно сертифицирана с немска акредитация от високо уважаваният орган за сертификация TÜV Rheinland. Политика по качество на фирмата е да предлага бързо, професионално и висококачествено обслужване на клиентите, свързано с производството на готови за употреба строителни материали и системи за строителството. Внедряването, поддържането и усъвършенстването на Система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт БДС EN ISO 9001:2008, е основен инструмент за реализиране на тези стремеж и на стратегическите цел.
Image
© 2024 АВАЛОН • Всички права запазени. Дизайн MADHOUSE Studio