• +359 885 059 005
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

НОВИНИ

НОВО! AVALON COLOR SYSTEM - ТОНИРАЩА СИСТЕМА

СИСТЕМА ОТ МАШИНИ И ПРОДУКТИ ЗА ТОНИРАНЕ (ОЦВЕТЯВАНЕ) НА БОИ И МАЗИЛКИ. УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЦЕСА ЧРЕЗ КОМПЮТЪР И СПЕЦИАЛИЗИРАН СОФТУЕР.

Стратегията на Авалон Индъстри АД, за предлагане на модерни технологични решения на пазара за строителни материали, намери своето ново развитие, чрез внедряване на система за машинно тониране на бои и мазилки на водна основа - Avalon Color System. Системата е съставена от напълно съвместими компоненти, а процесът за постигане на избрания от клиента цвят, се управлява от специално създадена за целта компютърна програма.
Считано от 01 юли 2015 г., услугата за машинно тониране е достъпна за партньорите и клиентите на фирмата. Нашите партньори, имат възможността да се възползват също така и от услугата монтаж и поддръжка на тонираща система в тяхна търговска точка, с което да улесним работата им по предлагането и доставката на цветни мазилки и бои до техните клиенти. За повече информация, молим свържете се с нашия офис или Регионалните Мениджъри Продажби на фирмата, като ползвате данните за контакт публикувани на страницата "Контакти".
Подробно представяне за системата Avalon Color System, можете да намерите тук.


© 2024 АВАЛОН • Всички права запазени. Дизайн MADHOUSE Studio