• +359 885 059 005
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

НОВИНИ

НОВО! AVALON COLOR SYSTEM - ТОНИРАЩА СИСТЕМА

СИСТЕМА ОТ МАШИНИ И ПРОДУКТИ ЗА ТОНИРАНЕ (ОЦВЕТЯВАНЕ) НА БОИ И МАЗИЛКИ. УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЦЕСА ЧРЕЗ КОМПЮТЪР И СПЕЦИАЛИЗИРАН СОФТУЕР.

Стратегията на Авалон Индъстри АД, за предлагане на модерни технологични решения на пазара за строителни материали, намери своето ново развитие, чрез внедряване на система за машинно тониране на бои и мазилки на водна основа - Avalon Color System. Системата е съставена от напълно съвместими компоненти, а процесът за постигане на избрания от клиента цвят, се управлява от специално създадена за целта компютърна програма.
Считано от 01 юли 2015 г., услугата за машинно тониране е достъпна за партньорите и клиентите на фирмата. Нашите партньори, имат възможността да се възползват също така и от услугата монтаж и поддръжка на тонираща система в тяхна търговска точка, с което да улесним работата им по предлагането и доставката на цветни мазилки и бои до техните клиенти. За повече информация, молим свържете се с нашия офис или Регионалните Мениджъри Продажби на фирмата, като ползвате данните за контакт публикувани на страницата "Контакти".
Подробно представяне за системата Avalon Color System, можете да намерите тук.


AQUA BARRIERA NANO SMART - хидроизолация с нано технологии

Нанотехнологите са един от най-бързо развиващите се сектори на икономиката и широкият спектър на тяхното приложение ги налага като предпочитано решение за много индустрии. Иноватинвото мислене на специалистите в Авалон, доведе до решението за развитие на серия продукти от нано скалата. В резултат на това, фирмата обявява като абсолютен факт пускането в производство на първият собствен продукт от такова високотехнологично ниво. AQUA BARRIERA NANO SMART е двукомпонентна хидроизолация на циментова основа със съдържание на нано частици, която се характеризира с значително подобрени характеристики на механична и химична устойчивост. AQUA BARRIERA NANO SMART остава еластична и премоства пукнатини до 1,5 мм при температури до -200С. За допълнителна информация, молим свържете се нашите специалисти, като ползвате данните за контакт на сайта или посетете страницата на продукта.


Авалон Индъстри АД със сертификат ISO 9001

В изпълнение на амбициозната си програма за по висок контрол и управление на бизнес процесите в компанията, Авалон разработи и въведе Система за управление на качеството - ISO 9001. Системата беше одитирана и успешно сертифицирана с немска акредитация от високо уважаваният орган за сертификация TÜV Rheinland. Политика по качество на фирмата е да предлага бързо, професионално и висококачествено обслужване на клиентите, свързано с производството на готови за употреба строителни материали и системи за строителството. Внедряването, поддържането и усъвършенстването на Система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт БДС EN ISO 9001:2008, е основен инструмент за реализиране на тези стремеж и на стратегическите цели, като:


© 2024 АВАЛОН • Всички права запазени. Дизайн MADHOUSE Studio